Werkwijze

Afhankelijk van het type voedingsadvies worden er één of meerdere afspraken gepland. Indien gewenst is er begeleiding op lange termijn.

Eerste consultatie (duur ± 1u 15 min.)

Tijdens het eerste gesprek neem ik de tijd om te luisteren naar jouw persoonlijke situatie, naar je voorkeuren en eetgewoonten. Want elke persoon is uniek.

Ik hou rekening met deze factoren in mijn advies en behandeling. Dat is de basis voor een goed resultaat op lange termijn.

Bij je eerste bezoek breng je best een overzicht mee van wat je huidige eetgewoonten zijn. Noteer daarvoor drie dagen wat en hoeveel je eet en drinkt. Ook de tussendoortjes.

Heb je een gezondheidsprobleem, dan breng je een verwijsbrief mee van je arts. Ook je recente resultaten van een bloedanalyse is handig, maar niet verplicht.

Tweede consultatie (duur ± 40 min.)

Bij de tweede consultatie krijg je schriftelijk je aangepaste voedings- of dieetadvies, en indien nodig een persoonlijk dagschema. Het schriftelijk advies omvat de richtlijnen van het dieet, praktische tips, productinformatie… Dit overlopen we samen.

Derde consultatie (duur ± 30 min.)

Tijdens dit gesprek bespreken we de resultaten en overlopen we hoe u het advies in de praktijk ervaart. Zijn er moeilijkheden, heeft u vragen, bent u op zoek naar extra informatie of recepten?

Opvolgconsultaties (duur ± 15 - 30 min.)

Een goed voedingsadvies gaat over een balans vinden in uw totale leefpatroon: eten en drinken, bewegen, gezonde slaapgewoontes … Als diëtiste ben ik een prima coach om u hierbij te helpen!

Een consultatie kan uitsluitend op afspraak op volgende telefoonnummers:
Tel. 09 384 55 75
GSM 0493 06 97 08